Τετάρτη 7 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τους φταίνε και οι ταμπέλες των γραφείων του ΚΚΕ!

Η προκλητική ενέργεια των κυβερνητικών αρμόδιων και αναρμόδιων να κατεβάσουν την πινακίδα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, την περασμένη Τετάρτη, δεν είναι κάτι καινούριο. Οπως έγινε γνωστό, υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου επισκέφτηκαν τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, ζητώντας να αφαιρεθεί η ταμπέλα του Κόμματος έξω από τα γραφεία της στην οδό 1821 αρ. 39!

Με πρόσχημα την αποκαθήλωση των διαφημιστικών και παράνομων υπαίθριων πινακίδων - όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν - επί προσόψεως κτιρίων στις Ολυμπιακές διαδρομές του Δήμου Ηρακλείου, οι υπάλληλοι του δήμου ζήτησαν από τα μέλη της ΝΕ να αφαιρέσουν τις πινακίδες του Κόμματος έξω από τα γραφεία.

Τα μέλη της ΝΕ τους τόνισαν ότι όχι μόνο αυτό δε θα επιτρέψουν να συμβεί, αλλά και ότι κάθε είδους αντίστοιχη ενέργεια θα βρει μπροστά τους το λαϊκό κίνημα.

Απαράδεκτη και προκλητική χαρακτήρισε ο Γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, Δημήτρης Βρύσαλης, την ενέργεια του Δήμου Ηρακλείου, τονίζοντας ότι «με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον καλλωπισμό του Ηρακλείου η κυβέρνηση αλλά και ο Δήμος Ηρακλείου επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, πότε με κάμερες πότε με απαγορεύσεις διαδηλώσεων, πότε με κατέβασμα επιγραφών, φιμώνοντας κάθε έκφραση αντίθετης φωνής που αμφισβητεί τη λογική του μεγάλου κεφαλαίου. Τέτοιου είδους ενέργειες - συμπληρώνει - θα πέσουν στο κενό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ