Τετάρτη 7 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προφεστιβαλική δραστηριότητα

Με πλούσια θεματολογία συνεχίζονται αυτή τη βδομάδα οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Η αυλαία άνοιξε στις 30 Ιούλη στο πάρκο της Εθνικής Αντίστασης στην Πολίχνη και με ενδιάμεσο σταθμό το αντιιμπεριαλιστικό διήμερο στις 10 και 11 Ιούλη, θα κορυφωθεί το τριήμερο από 9 έως 11 Σεπτέμβρη στο γνώριμο χώρο του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου. Το Σάββατο έγινε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των φοιτητικών κατασκηνώσεων στο Ποσείδι η πρώτη προφεστιβαλική εκδήλωση της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, ενώ η συμμετοχή της νεολαίας στις μικρές προφεστιβαλικές γιορτές που στήθηκαν μέχρι σήμερα στα πάρκα και τις πλατείες της πόλης, αποτελεί το καλύτερο μήνυμα για την επιτυχία των κεντρικών εκδηλώσεων.

Στους ρυθμούς του Φεστιβάλ έχουν μπει από τις αρχές του μήνα και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη, με τις πρώτες προφεστιβαλικές που διοργανώθηκαν στην Καβάλα, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη. Χτες, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα, τη σκυτάλη πήρε η Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σήμερα, από τον Κορινό Πιερίας, το 30ό Φεστιβάλ ξεκινάει το ταξίδι του και στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Η προφεστιβαλική δραστηριότητα στις πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης θα κορυφωθεί με τις κεντρικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο διάστημα από τα τέλη Αυγούστου έως 11 Σεπτέμβρη, στη Βέροια, στη Νάουσα, στην Κατερίνη, στις Σέρρες, στα Γιαννιτσά, στην Εδεσσα, στο Κιλκίς, στη Δράμα, στην Καβάλα, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, στη Φλώρινα και την Καστοριά.

Σήμερα Τετάρτη: Στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 8:30 μ.μ. Στο Πεντοφάναρο Κέρκυρας, στις 9 μ.μ. Στο Εργατικό Κέντρο Αρτας, στις 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ