Τετάρτη 7 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρνούνται τα Ολυμπιακά βάρη

Την πλήρη αντίθεσή τους στη δημιουργία Σταθμών Α` Βοηθειών σε προκατασκευασμένους οικίσκους και στην απόφαση του υπουργού Υγείας Ν. Κακλαμάνη για τη στελέχωσή τους με προσωπικό από τα νοσοκομεία, εκφράζουν τα πρωτοβάθμια σωματεία από έξι νοσοκομεία του Γ` Περιφερειακού Συστήματος Υγείας - Πρόνοιας (ΠεΣΥΠ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων στο Θριάσιο με τους εκπροσώπους της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) του νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα να κάνουν τετράωρη στάση εργασίας σήμερα (10 π.μ. - 2 μ.μ.), στη διάρκεια της οποίας θα κάνουν Γενική Συνέλευση. Επίσης, τα σωματεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία Μεταξά, Νίκαιας, Δρομοκαΐτειο, Τζάνειο, Θριάσιο και Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) εκφράζουν την αντίθεσή τους, καθώς οι εργαζόμενοι του Γ` ΠεΣΥΠ βρίσκονται σε επικίνδυνα οριακό σημείο, λόγω της έλλειψης προσωπικού, γεγονός που καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε μετακίνηση προσωπικού.

Εκτακτη συνέλευση της ΕΙΝΑΠ

Ηδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ κάλεσε τα μέλη της να αρνηθούν να συμμετάσχουν στην κάλυψη των Ολυμπιακών Σταθμών Α` Βοηθειών. Για το λόγο αυτό, όπως και για άλλα θέματα, η ΕΙΝΑΠ συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Σωτηρία», αύριο, στις 12 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ