Παρασκευή 30 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ
Αποφασίζουν για τις προτάσεις της κυβέρνησης

Ιδιαίτερα μαζική και μαχητική ήταν και χτες η συμμετοχή των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στην επίσχεση εργασίας που άρχισε πριν τρεις μέρες με ομόφωνη απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης για τα δεδουλευμένα απ' τον Απρίλη και μετά.

Χτες έγινε έκτακτη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Π. Μπουχώρη με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Ο Π. Μπουχώρης παρέδωσε στο σωματείο επιστολή του υπουργού Υγείας Νικ. Κακλαμάνη στην οποία ο υπουργός αναφέρει ότι παραμένει πιστός στην «υπόσχεση για μια πρόσθετη αμοιβή (όχι Ολυμπιακό επίδομα) για τις επιπλέον υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο Νικ. Κακλαμάνης προτείνει επίδομα ετοιμότητας 40 ευρώ από 1.9.2004 και πληρωμή των υπερωριών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Αν η πρόταση της κυβέρνησης γίνει αποδεκτή από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου ζητά να σταλεί εγγράφως στο υπουργείο Υγείας καταλήγει η επιστολή του Νικ. Κακλαμάνη.

Την τελική απόφασή τους οι εργαζόμενοι θα την πάρουν στη σημερινή Γενική Συνέλευσή τους. Πάντως χτες το ΔΣ του σωματείου είχε πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του ΔΣ του ΕΚΑΒ Χρ. Ρέσσο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ