Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Στο πόδι για το συλλαλητήριο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εξορμήσεις των κομμουνιστών και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας ενόψει του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΚΚΕ στις 9 Οκτώβρη στην Αθήνα. Περιοδεύοντας στα εργοστάσια κι άλλους χώρους δουλιάς και στις συνοικίες των χωριών, μιλώντας στα καφενεία και όπου αλλού ζει και δρα η λαϊκή οικογένεια απευθύνουν κάλεσμα μαζικής και δυναμικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο, υπερτονίζοντας ότι αυτό αποτελεί μια μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση διεκδίκησης των λαϊκών δικαιωμάτων. Στις εξορμήσεις των κομμουνιστών γίνεται πλούσιος και γόνιμος διάλογος με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ΕΒΕ, τους νέους, τους συνταξιούχους για τις αιτίες των προβλημάτων τους και τις πολιτικές θέσεις και τις προτάσεις τους Κόμματος για τις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Στη Λάρισα και χτες κλιμάκια του ΚΚΕ περιόδευσαν σε πολλά εργοστάσια του νομού, όπως στις βιομηχανίες μετάλλου Μακρή, Ευρωκάτ, Καραμήτσιου, Ευσταθίου, ενώ το βράδυ έγινε συγκέντρωση στον Τύρναβο, με ομιλητή τον Γ. Χώτο, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος.

Και στο Βόλο στελέχη του ΚΚΕ περιοδεύουν καθημερινά σε εργασιακούς χώρους, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο. Από τις συζητήσεις που γίνονται στα εργοστάσια όπου έγιναν περιοδείες, όπως ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ, ΒΙΣ, ΕΒΙΕΣΚ, ΣΤΑΛΚΟ, ΕΥΡΗΚΑ, φαίνεται η μεγάλη απήχηση και αποδοχή που βρίσκουν οι θέσεις του ΚΚΕ από τους εργαζόμενους.

Στα Τρίκαλα σήμερα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Τ. Τσιόγκα, βουλευτή του Κόμματος, θα περιοδεύσει σε εργασιακούς χώρους. Ταυτόχρονα, καθημερινά στα χωριά του νομού γίνονται ομιλίες από στελέχη του ΚΚΕ σε συγκεντρώσεις, όπως σ' αυτές στο Βαλτινό, Αρδάνι, Φλαμούλι και αλλού.

Και στην Καρδίτσα πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της 9ης Οκτώβρη. Στα χωριά του νομού οι κομμουνιστές καλούν τους αγρότες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, υψώνοντας φωνή διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους. Στην Καρδίτσα γίνονται, επίσης, περιοδείες σε χώρους δουλιάς, όπως στις υπηρεσίες του Δήμου, στο ΙΚΑ κ.α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ