Παρασκευή 28 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανάγκη ευρύτερης ενεργοποίησης

Η ανάγκη ενεργοποίησης περισσότερων μελών και φίλων της Δημοτικής Δημοκρατικής Αγωνιστικής Κίνησης Ευδήλου Ικαρίας στην κατεύθυνση της διεκδίκησης, μέσω του δήμου, έργων και δραστηριοτήτων που αφορούν άμεσα τη βελτίωση της ζωής, τονίστηκε κατά τη διάρκεια της ολομέλειας που πραγματοποίησε η Κίνηση στις 19 Απρίλη.

Στην ολομέλεια έγινε ενημέρωση από τον δήμαρχο για τη δράση του δήμου το χρόνο που πέρασε, ενώ τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης συμφώνησαν για την ορθή πορεία του δημοτικού έργου και τη συμφωνία του με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Κίνησης.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε η ανάγκη μεγαλύτερης ενεργοποίησης της Κίνησης τόσο στη δημοτική δουλιά, όσο και στην αμεσότερη επικοινωνία και ενημέρωση των κατοίκων του δήμου. Εκτιμήθηκε η ανάγκη διεύρυνσης της Δημοτικής Κίνησης, από συνδημότες που αναγνωρίζουν τη μέχρι σήμερα θετική πορεία του Δήμου, που με τη συμπαράσταση των κατοίκων, θα δίνει κουράγιο και δύναμη στη σημερινή διοίκηση του Δήμου Ευδήλου, να συνεχίσει με περισσότερη αποφασιστικότητα το δύσκολο έργο της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ