Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: «Διαδήλωση εργαζομένων της Βαλκάν Εξπόρτ, κατηγορούν για εμπαιγμό τον Πρ. Εμφιετζόγλου, νέες απολύσεις φοβάται το σωματείο των εργαζομένων και καλεί τον κ. Εμφιετζόγλου να παρουσιαστεί σε τριμερή συνάντηση με το υπουργείο Απασχόλησης» (Τετράστηλο ρεπορτάζ μισής σελίδας στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΚΑΡΦΩΜΑ: «Ο γιος του έφυγε από τη χώρα κυνηγημένος για υπεξαίρεση και οφειλές στο ΙΚΑ (...) πέτυχε σκανδαλώδεις ρυθμίσεις επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ (...) δικά του συμφέροντα υπηρετούσαν οι προσπάθειες βουλευτών της ΝΔ να μην περάσει η νομοθεσία που καταργούσε τη διατήρηση μονοπύθμενων ρυπογόνων πλοίων (...) χρηματοδότησε με 1.000.000 δολάρια στις εκλογές του 1993 τον Κ. Μητσοτάκη (...) είναι ο "εθνικός νταβατζής" που επιχειρεί να χειραγωγήσει τον Κ. Καραμανλή» (Το άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: «Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να επιχείρησε χτες βράδυ να κρατήσει ψηλά τους τόνους, στην πραγματικότητα η όλη προσπάθεια έγινε για την τιμή των όπλων. Ενα τηλεφώνημα από τη Χαριλάου Τρικούπη στο Μέγαρο Μαξίμου είχε κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της χτεσινής συζήτησης» (Το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: «Σειρά μέτρων για τη στήριξη της χειμαζόμενης ευρωπαϊκής κλωστοϋφαντουργίας εξήγγειλε χτες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κυριότερο από τα προτεινόμενα μέτρα είναι η χορήγηση κοινοτικής οικονομικής ενίσχυσης για τον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση των παραγωγικών μονάδων. Ενα μέτρο απευθύνεται στους ίδιους τους εργαζόμενους και προβλέπει την ένταξή τους σε προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης» (Το ρεπορτάζ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ