Παρασκευή 12 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΓΚΑΡΙ ΜΑΡΣΑΛ
Η Ελεν εκπαιδεύεται

Κέιτ Χάντσον (με τα χαρούμενα ορφανά και τον Αβά Τζον Κόρμπετ)
Κέιτ Χάντσον (με τα χαρούμενα ορφανά και τον Αβά Τζον Κόρμπετ)
Είδατε κάποια δικά μας «τραλαλά» σίριαλ, που κατασκευάζονται από Χαχόλους για Χαχόλους; Ε, λοιπόν, η Ελεν είναι χειρότερη. Είναι μια κατασκευή από «Κάφρους» για «Κάφρους»! Στην ταινία του κ. Μάρσαλ βλέπεις - και ακούς - πράγματα που δε γίνονται -ούτε λέγονται - ακόμα και από παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Νεαρή και ζωηρή κυρία που ασχολείται με τη «φάσιον» και διασκεδάζει τρελά σαν ανόητη, βρίσκεται από τη μια στιγμή στην άλλη να κάνει τη μητέρα στα τρία ανήλικα παιδιά της αδικοχαμένης αδελφής της. Στην αρχή θέλει να τα πνίξει, στη συνέχεια, όμως, σοβαρεύεται. Αμέσως μόλις σοβαρέψει, μπαίνει στη ζωή της ένας ανύπαντρος «Αβάς»!

Αντιλαμβάνεστε! Η κοπέλα παθαίνει δεύτερο σοκ. Οπως, όμως, συνήλθε με το πρώτο, συνέρχεται και με το δεύτερο (γερή κράση)! Μετά από τα πρώτα ερωτικά τρεχαματάκια, χέρι χέρι στις παραλίες, το ζευγάρι ενώνεται για το καλό των τριών ορφανών, της αμερικάνικης οικογένειας και της θρησκευόμενης αμερικάνικης κοινωνίας γενικότερα!

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε! Σύσσωμη η θρησκευόμενη αμερικάνικη κοινωνία προσέρχεται στις κάλπες και ψηφίζει Μπους! Οι πύραυλοι και τα αεροπλάνα βομβαρδίζουν το Ιράκ. Οι Ελενες και οι Αβάδες, την ώρα που ο κόσμος καίγεται, αυτοί χτενίζονται!

Παίζουν: Κέιτ Χάντσον (κρίμα, τόσο καλή ηθοποιός), Τζον Κόρμπετ, Τζόαν Κιούζακ, Ελεν Μίρεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ