Τρίτη 23 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερχονται αυξήσεις και στην ΕΥΔΑΠ

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς, δήλωσε χτες ότι θα υπογράψει την αύξηση των τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ, καθώς - όπως είπε - αυτή απαιτείται να γίνει, και μάλιστα εντός του 2004, από τις διαδικασίες εισαγωγής της εταιρίας στο Χρηματιστήριο που έγινε το 1999.

Οπως είναι γνωστό, το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ πήρε απόφαση για αύξηση της τιμής του νερού κατά 2,8% από τις 15 του Δεκέμβρη 2004. Μια αύξηση που θα είναι ακόμη πιο «τσουχτερή» στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ, καθώς παράλληλα θα αυξηθεί κατά 11% και το τέλος αποχέτευσης, που θα φτάσει στο 60% επί της κατανάλωσης νερού, από 56% που είναι σήμερα.

  • Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δήλωσε ότι με την πρόσφατη υπουργική απόφαση παραδόθηκαν στην εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ τα έργα που κατασκεύασε με ευθύνη του στο Ελληνικό. Οσον αφορά στο τι θα γίνει με το Μητροπολιτικό Πάρκο ο υπουργός δήλωσε ότι αυτό απαιτεί πολιτική απόφαση η οποία δεν έχει ληφθεί ακόμη, ενώ πρόσθεσε ότι μένει να γίνουν οι επιμέρους μελέτες που θα καθορίζουν τις χρήσεις σε όλη την έκταση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ