Πέμπτη 30 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... «παίρνει τα μέτρα του»;

Αραγε, ο ειδικός γραμματέας της Επιθεώρησης Εργασίας δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τις συνθήκες ζωής και δουλιάς μιας μεγάλης τουλάχιστον μερίδας εργατικών οικογενειών; ΄Η μήπως δε γνωρίζει για το φαινόμενο της παιδικής εργασίας και τις αιτίες του;

Ετσι ή αλλιώς, πάντως, η δήλωσή του αποτελεί - το λιγότερο - μνημείο απανθρωπιάς και ηθικής παρεκτροπής όπου επιχειρείται το ανήκουστο: Να εξισωθεί ο θύτης με το θύμα. Και επειδή η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή, οφείλουμε να σημειώσουμε το εξής: Είτε ο κύριος αυτός είναι τόσο πολύ χοντρόπετσος και δεν έχει καταλάβει στο ελάχιστο τι έχει συμβεί, είτε η οικονομική επιφάνεια και η δύναμη των δύο ιδιοκτητών της μάντρας είναι γνωστή και πέρα από τα όρια του Νομού Κορινθίας και η δήλωση αυτή εξηγείται μόνον ως μήνυμα εκφοβισμού και φίμωσης προς την άτυχη οικογένεια.

Ο,τι και αν συμβαίνει, εκεί στη ΝΔ, ας τον χαίρονται που τον είχαν για χρόνια πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και τώρα, εκ της θέσεώς του στην Επιθεώρηση Εργασίας, θεματοφύλακα (;;;!!!) των δικαιωμάτων και της ζωής των εργαζομένων. Από την πλευρά μας, τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές θα τις πολεμάμε αμείλικτα, μέχρις εσχάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ