Πέμπτη 30 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιορτή με περιπέτειες του ... Μίδα

Εξω η βροχή ήταν καταρρακτώδης. Μέσα όμως στην είσοδο της Αίθουσας των Συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό είχε πλημμυρίσει από παιδικές φωνές, μπαλόνια χρωματιστά και γλυκίσματα.

Τα παιδιά των εργαζομένων στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, στην «Τυποεκδοτική», στον «902» (TV και ραδιόφωνο) και στο «Ριζοσπάστη» είχαν χτες την καθιερωμένη πια ετήσια γιορτή. Μετά τα κάλαντα, η συνέχεια δόθηκε επί σκηνής με τις «Περιπέτειες του βασιλιά Μίδα», το έργο του Μεγάλου Ιταλού παιδαγωγού Τζάνι Ροντάρι. Μια ιστορία με αιχμηρότατο χιούμορ και κεντρική ιδέα την άποψη: «Η φαντασία είναι ένας κόσμος εξαιρετικά πλούσιος και ανόητα παραμερισμένος».

Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη και παίζουν: Γαρίτση Μαίρη, Γιαννακόπουλος Δημήτρης, Ζαρκάδα Κάτια, Πολιτόπουλος Τάσος, Σταύρου Κοσμάς και Τσαπόγας Γιώργος.

Συντελεστές στην παράσταση: Σκηνοθεσία - Διασκευή: Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Μετάφραση: Αννα Κωσταλλά. Κινησιολογία -Χορογραφία: Καίη Χόλντεν. Σκηνικά - Κοστούμια: Φλώρα Κουτσουμάνου. Μουσική: Γιώργης Χριστοδούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ