Σάββατο 8 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου

Μια σειρά συγκεντρώσεων για την παρουσίαση και συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, αλλά και εκδηλώσεων προς τιμήν του Συνεδρίου, διοργανώνονται τις αμέσως επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

- Σήμερα Σάββατο, στις 7μ.μ., από την ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών του ΚΚΕ και την ΠΕΑΕΑ Αχαρνών - Βάθης, στα γραφεία τους, Αχαρνών 146. Ομιλητής θα είναι ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Αύριο Κυριακή 9 Γενάρη στις 11 π.μ., στον κινηματογράφο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» στη Λιβαδειά, με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα 10 Γενάρη, στις 7μ.μ., σε αίθουσα εκδηλώσεων απέναντι από το Δημαρχείο από τις ΚΟ Ταύρου του ΚΚΕ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Αντώνη Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

- Την Τετάρτη 12 Γενάρη, στις 6.30μ.μ., στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γ. Γεννηματά και Ανατολικής Ρωμυλίας, Ανω Γλυφάδα) από την ΚΟ Γλυφάδας του ΚΚΕ. Η παρουσίαση θα γίνει από την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Κυριακή 16 Γενάρη, στις 11π.μ., στο Δημαρχείο από την ΚΟ Χολαργού του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Ηλία Λέγγερη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Τετάρτη 19 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο από την ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ