Τρίτη 18 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Αμερικανικός ... «δάκτυλος»

Το καταγράφουμε, όπως ακριβώς μεταδόθηκε χτες από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία:

*

«Οι αμερικανικές στρατιωτικές αρχές απέρριψαν μία πρόταση του 1994 για την ανάπτυξη ενός ισχυρού αφροδισιακού, το οποίο θα δημιουργούσε ομοφυλοφιλικές τάσεις στις τάξεις των αντιπάλων στρατευμάτων, όμως εξακολουθεί να ερευνά για άλλα μη θανατηφόρα σκευάσματα, όπως δήλωσαν χτες αξιωματούχοι.

Η ιδέα της ενίσχυσης ομοφυλοφιλικών τάσεων σε εχθρικά στρατεύματα περιέχεται σε ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο με μια πρόταση για ένα εξαετές πρόγραμμα, ύψους 7,5 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει εργαστήριο για την ανάπτυξη μη θανατηφόρων χημικών ουσιών στην αεροπορική βάση Ράιτ Πάτερσον στο Οχάιο.

Η πρόταση, που δόθηκε στη δημοσιότητα σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης, έκανε λόγο για ανάπτυξη χημικών που θα επηρέαζαν την ανθρώπινη συμπεριφορά, "κατά τρόπον ώστε να υπάρχουν αντίστροφα αποτελέσματα στην πειθαρχία και στο ηθικό των αντιπάλων μονάδων".

"Ενα άκομψο, αλλά εξαιρετικά μη θανατηφόρο, παράδειγμα θα ήταν η ανάπτυξη ενός ισχυρού αφροδισιακού, ιδίως εάν η χημική ουσία προκαλούσε επίσης ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές", τονίζεται στο σχετικό έγγραφο, που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η οργάνωση για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Sunshine Project.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης τόνισε πως "η πρόταση αυτή διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια συμβουλευτικής συνεδρίασης και απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως". Ωστόσο, το Ερευνητικό Εργαστήριο της Αεροπορίας έχει προτείνει τη χρήση χημικών που θα ψεκάζονται στις αντίπαλες γραμμές και θα προσελκύουν έντομα και τρωκτικά, ενισχύοντας τη θέλησή τους για δείγματα κατά των ανθρώπων. Μία άλλη ιδέα αφορά τη δημιουργία "αυξημένης και επίμονης κακοσμίας", έτσι ώστε να διευκολύνει τον εντοπισμό στρατιωτών που προσπαθούν να αναμειχθούν με πολίτες».

*

Το αφιερώνουμε σε όλους όσοι συνηθίζουν να επιτίθεται στις «συνωμοσιολογικές θεωρίες» των κομμουνιστών...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγχρονισμένες «βολές» κατά Ασαντ και Ιράν (2017-04-22 00:00:00.0)
Ενδειξη ύπαρξης ζωής στο παρελθόν ή αποτέλεσμα ανόργανης χημείας του εδάφους; (2014-12-28 00:00:00.0)
Αποστολή 100 εμπειρογνωμόνων (2013-10-12 00:00:00.0)
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί "αυτοάμυνας" (1999-07-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ