Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αντιδρούν στη μετεγκατάσταση των «S -300»

Σύσκεψη φορέων για τη μη εγκατάσταση του πυραυλικού συστήματος «S-300» στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα την οποία συγκάλεσε το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Απ' όλους τους φορείς του νομού εκφράστηκε η αντίθεσή τους στην εγκατάσταση των πυραύλων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Αλικαρνασσό.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης να συνταχθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση που θα υπογραφεί μέχρι τις 11 Φλεβάρη από τους αρμόδιους φορείς και στο οποίο θα αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους θεωρούν ως λαθεμένη και επικίνδυνη τη μετεγκατάσταση των «S-300» στην 126 ΣΜ.

Παρ' όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, οι διαμαρτυρίες και αντιρρήσεις των φορέων και κατοίκων, δε λαμβάνονται υπόψη από τους αρμόδιους γιατί όπως φαίνεται ήδη έχει ξεκινήσει η επιχείρηση μετεγκατάστασης των ρώσικων πυραύλων από το Τυμπάκι όπου βρίσκονται σήμερα στο Ηράκλειο.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που χτες το πρωί έγιναν μάρτυρες με τα ίδια τους τα μάτια μεγάλων στρατιωτικών οχημάτων που κομβόι έφευγαν από το Τυμπάκι φορτωμένα με προορισμό το Ηράκλειο. Αραγε τι να μεταφέρουν;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ