Παρασκευή 4 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
«Με ενότητα κι αγώνα θα δικαιωθούμε»

«Δεν υποχωρούμε, με ενότητα κι αγώνα θα δικαιωθούμε», διαδήλωσαν χτες οι συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης δίνοντας μια πρώτη απάντηση στην κυβέρνηση για το νέο εμπαιγμό σε βάρος τους.

Μαζικά και μαχητικά οι συνταξιούχοι απαίτησαν από την κυβέρνηση να πάρει πολιτική απόφαση και να τους δώσει όλα τα χρήματα που παράνομα τους παρακρατήθηκαν την τελευταία 12ετία μέσω του ΛΑΦΚΑ.

Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Συνταξιουχικών Οργανώσεων συναντήθηκε με τον ΥΜΑΘ Ν. Τσαρτσιώνη και ξεκαθάρισε πως οι συνταξιούχοι δε δέχονται δικαστικές λύσεις για πολιτικά - οικονομικά θέματα. Απαίτησαν αμέσως η κυβέρνηση με νόμο ή ακόμη και με υπουργική απόφαση να τους δώσει πίσω όλα τα λεφτά. Κατήγγειλαν πως είναι ντροπή να κλέβουνε τους γέρους. Και στα επιχειρήματα που προβάλλονται από την κυβέρνηση πως δήθεν δεν υπάρχουν χρήματα απάντησαν προτείνοντας να νομοθετήσει ένα αντιΛΑΦΚΑ και να τα εισπράξει από την πλουτοκρατία ή να τα εξοικονομήσει σταματώντας τις αποστολές ελληνικών στρατευμάτων έξω από τα σύνορα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ