Πέμπτη 18 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΑΪΔΑΡΙ
Δυναμικό «όχι» στην ιδιωτικοποίηση

Με μια δυναμική συγκέντρωση απάντησαν χτες το βράδυ οι δημότες του Χαϊδαρίου, στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να ξεπουλήσει βασικές αρμοδιότητες του δήμου σε ιδιωτική εταιρία.

Οι δημότες του Χαϊδαρίου συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο της πόλης, έπειτα από πρόσκληση της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Χαϊδαρίου, και απαίτησαν δυναμικά να αποσυρθεί από την ημερήσια διάταξη το θέμα υπογραφής της σύμβασης του δήμου με την εταιρία «Ελληνικός Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης». Οπως τόνισε ο Μιχάλης Σελέκος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Χαϊδαρίου, η συγκεκριμένη σύμβαση είναι αποικιοκρατικού χαρακτήρα και ανοίγει τον επικίνδυνο δρόμο της πλήρους εκχώρησης βασικών αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πολυεθνικό κεφάλαιο.

Στη χτεσινή συγκέντρωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής που με ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι προσπάθειες της πλειοψηφίας του δήμου έρχονται σαν συνέχεια της συνολικής προσπάθειας της κεντρικής διοίκησης για την ιδιωτικοποίηση των πάντων. Ενώ και το τοπικό παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, με μια ανάλογη ανακοίνωση, καταγγέλλει τη δημοτική αρχή και καλεί τους δημότες να αγωνιστούν ενάντια στην υπογραφή αυτής της σύμβασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ