Πέμπτη 10 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΒΣΑ
Συντονισμένοι αγώνες η απάντηση

Την απόφασή τους να αντιδράσουν αγωνιστικά στα σχέδια κυβέρνησης - μεγαλεμπόρων για διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, επιβεβαίωσαν συνδικαλιστές από πολλά σωματεία των ΕΒΕ, που συμμετείχαν χτες βράδυ στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

Κύριος στόχος της σύσκεψης ήταν η οργάνωση της κινητοποίησης που έχει κηρύξει για τις 17 του Μάρτη η ΟΒΣΑ. Η Ομοσπονδία καλεί τους ΕΒΕ της Αθήνας τη μέρα της απεργίας, σε συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης στην Πλ. Κάνιγγος.

Η ΟΒΣΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κοινή πάλη μικρών ΕΒΕ και εργαζομένων τόσο στο ζήτημα του ωραρίου όσο και σε άλλα, όπου υπάρχουν κοινά συμφέροντα. Στο κάλεσμά της για τις 17 του Μάρτη, επισημαίνει την ανάγκη συντονισμένου αγώνα με τους εργαζόμενους που απεργούν σύμφωνα με το διεκδικητικό πλαίσιο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ). Τις επόμενες μέρες τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΟΒΣΑ και των υπόλοιπων οργανώσεων θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ