Πέμπτη 10 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Απελευθέρωση... ού

«Η πρόταση για διεύρυνση του ωραρίου, σε καμία περίπτωση, δε σημαίνει απελευθέρωση του ωραρίου. Αντιθέτως, μάλιστα». Το 'πε χτες ο υπουργός Ανάπτυξης, Δ. Σιούφας, μιλώντας στη γενική συνέλευση της ΕΚΠΟΙΖΩ, επιδιώκοντας να κάνει το άσπρο... μαύρο.

Συνεπής στη γραμμή αποπροσανατολισμού που επιχειρεί η κυβέρνηση, γραμμή διαστρέβλωσης του πραγματικού στόχου των ρυθμίσεων που επιβάλλει με το πρόσφατο νομοσχέδιο που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση του ωραρίου 24 ώρες το 24ωρο και εφτά μέρες τη βδομάδα. Επανέλαβε, μάλιστα, τη γνωστή κυβερνητική κάλπικη επιχειρηματολογία ότι οι ρυθμίσεις θα ενισχύσουν την ανάπτυξη, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την τόνωση της απασχόλησης, την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και άλλα ...πράσινα άλογα.

Πάντως, για να δείξει ότι η κυβέρνηση κάνει διάλογο και συζητάει... διευκρίνισε πως είναι έτοιμη να «ακούσει και να υιοθετήσει κάθε τεκμηριωμένη πρόταση που συνάδει με την επιδίωξή της να λειτουργούν οι αγορές με περισσότερο ανταγωνισμό, αλλά και με αντιστοιχία με ό,τι ισχύει στην Ευρώπη».

Κι όποιον πάρει ο χάρος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ