Πέμπτη 10 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Καμπάνια για την τουριστική ανάπτυξη

Την κατεύθυνση της ΕΕ που θέλει την πρωτεύουσα να αναπτύσσεται ως κέντρο παροχής υπηρεσιών, που θα εξυπηρετεί τις δραστηριότητες του κεφαλαίου, υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.

Το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης του Λεκανοπεδίου, που παρουσίασε χτες ο γενικός γραμματέας Περιφέρειας Αττικής, Χ. Μανιάτης, έχει το σαφή στόχο να γίνει ελκυστική η Αττική για την ανάπτυξη συνεδρίων που - όπως ειπώθηκε - θα επιδράσει ευνοϊκά σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η άποψη αυτή συνηγορεί στις μέχρι τώρα πολιτικές που επιθυμούν ένα κέντρο ελκυστικό για το κεφάλαιο και τους επισκέπτες, όχι όμως και για τους κατοίκους του.

Στην κατεύθυνση αυτή ο Χ. Μανιάτης ανακοίνωσε χτες την υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας τόσο για τους ξένους επισκέπτες και τις εταιρίες που διοργανώνουν συνέδρια, όσο και για τους Ελληνες. Το κόστος της καμπάνιας ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει φυλλάδια και διαφημιστικά σποτ που ήδη προβάλλονται σε Βρετανία και Γερμανία. Το Μάη θα ξεκινήσει η ενημέρωση των Ελλήνων με τίτλο «Γνωρίστε την Αττική που δεν ξέρετε». Μάλιστα, η καμπάνια ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρία, θεωρώντας η Περιφέρεια πως η επιτυχία που δεν έφερε η θερινή περίοδος των Ολυμπιακών Αγώνων οφειλόταν στην έλλειψη ενός «marketing plan» (σ.σ. επιχειρησιακού προγράμματος)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ