Τρίτη 5 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αναγκαία η στήριξη της «Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας»

Η δυνατότητα διατήρησης και ενίσχυσης της αγωνιστικότητας του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Εργων Αττικής (ΣΕΗΕΑ) βρίσκεται αύριο Τετάρτη, στα χέρια των μελών του που ψηφίζουν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία του Συνδέσμου από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση του ηλίου.

Η «Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενότητα» (ΔΣΕ) καλεί στην ενίσχυσή της τονίζοντας ότι η άσχημη κατάσταση που βιώνουν τα μέλη του κλάδου μπορεί να ανατραπεί με την περιφρούρηση της αγωνιστικής φυσιογνωμίας του Συνδέσμου, αλλά και την προϋπόθεση της «δημιουργίας του αγωνιστικού πόλου. Ενός πόλου σημείου αναφοράς των προβλημάτων και των διεκδικήσεων του κλάδου πανελλαδικά».

Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση, η ΔΣΕ τονίζει ότι αντιπάλεψε «με συνέπεια κάθε συμβιβασμό και υποχώρηση. Πρόβαλλε τις ανάγκες του κλάδου» και αντιμετώπισε «τη συκοφαντία, τη διαστρέβλωση, την άρνηση της συμβιβασμένης ηγεσίας της ΠΟΣΕΗ». Για την ΠΑΣΚΕΗ, η παράταξη τονίζει ότι γραμμή της είναι ο συμβιβασμός απέναντι στα μεγάλα προβλήματα του κλάδου στη λογική του «εφικτού» και το να «βάζει πλάτη» για το πέρασμα της ευρωπαϊκής φιλομονοπωλιακής πολιτικής στο χώρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ