Πέμπτη 21 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Νέες κινητοποιήσεις

Επίσχεση εργασίας από σήμερα

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και το Δήμο Καματερού, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, διεκδικώντας και την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Υπενθυμίζουμε ότι από τις αρχές του 2004 είναι η πέμπτη φορά που κινητοποιούνται οι εργαζόμενοι για τον ίδιο λόγο.

Συγκεκριμένα, από σήμερα οι εργαζόμενοι στις δημοτικές επιχειρήσεις κατεβαίνουν σε επίσχεση εργασίας και οι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου σε τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας διεκδικώντας: Την καταβολή των δεδουλευμένων για τους εργαζομένους στις δημοτικές επιχειρήσεις, την περίοδο Φλεβάρη - Απρίλη 2005 και το δώρο του Πάσχα, τα γάλατα των μονίμων στους παιδικούς σταθμούς για τα έτη 2003 - 2004, τη χιλιομετρική αποζημίωση για το 2005, τις υπερωρίες και τα ρεπό στις δημοτικές επιχειρήσεις, την τελευταία δόση του πριμ παραγωγικότητας των μονίμων υπαλλήλων.

Ακόμα, οι εργαζόμενοι απαιτούν για τον αντιδήμαρχο που είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου και πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών ή να έρχεται στη δουλιά, όπως ο νόμος ορίζει ή να παραιτηθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ