Παρασκευή 6 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα... ανασχηματισμένα

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΑΝΤΩΣ, ΕΑΝ πράγματι συμβαίνει, θα πρόκειται για πραγματική πρωτοτυπία! Για τον ανασχηματισμό, μέσω ...Προεδρικού Διατάγματος μιλάμε, τον οποίο, βέβαια, διέψευσε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, κάνοντας λόγο για απλό διάταγμα καθορισμού αρμοδιοτήτων.

Από την άλλη πληθαίνουν οι φωνές υπουργών και υφυπουργών που μιλούν για το «ώριμο» του ανασχηματισμού, αφού φαίνεται ότι με κάποιον περίεργο τρόπο, τέτοιου είδους ανάγκες προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου νομοτελειακά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αν αυτές είναι οι ανάγκες που απασχολούν (από τώρα) τους κυβερνώντες, τότε είναι ξεκάθαρο ένα πράγμα: Πρόκειται να πάρουν τέτοιου είδους αντιλαϊκά μέτρα που έχουν προσανατολιστεί από τώρα στο ...λίφτινγκ.

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ εντυπωσιακό (και) το χτεσινό ενδιαφέρον διαφόρων τηλεοπτικών καναλιών για την Εργατική Πρωτομαγιά. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς, ότι επί χρόνια επιμένουν να αποσιωπούν τις κινητοποιήσεις που γίνονται. Ιδιαίτερα, όταν οι τελευταίες βρίσκονται στη φάση της προετοιμασίας τους.

Επίσης αν σκεφθεί κανένας ότι ουδέποτε φιλοξενείται στα δελτία τους μια είδηση για την επίθεση που γίνεται στα δικαιώματα των εργαζομένων, για την επιχειρούμενη κατάργηση του 8ωρου και τόσα άλλα...

Ομως είτε τους αρέσει είτε όχι οι τηλεθεατές και ο κόσμος που ακούει δεν είναι τόσο ανόητος όσο νομίζουν.

ΑΠΟΛΥΤΗ πρέπει να είναι η απελευθέρωση τιμών στα κυλικεία των λιμανιών, των αεροδρομίων και των σιδηροδρομικών σταθμών, σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης. Φαίνεται όλα ...ετοιμάζονται για τη θερινή περίοδο που έρχεται.

Προσθέστε αυτό το μέτρο στις αυξήσεις των ναύλων των πλοίων και στις ανατιμήσεις των ξενοδοχείων και έχετε πλήρες το τοπίο του καλοκαιριού, το οποίο κάθε άλλο παρά φιλόξενο μοιάζει.


Γρηγοριάδης Κώστας

Εκτός πια, αν και αυτή τη φορά, δώσουν τη... λύση τα ...διακοποδάνεια των τραπεζών, «φεσώνοντας» ακόμη περισσότερο το δυστυχή μισθωτό που απλά θέλει να ξεκουραστεί και να παραθερίσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ