Τετάρτη 31 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σύλληψη και εντάλματα για τρεις

Σοβαρές ενδείξεις ενοχής προέκυψαν, σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος της οικογένειας του Βασίλη Γρηγοράκου για τέσσερις εγκληματικές ενέργειες, που έχουν απασχολήσει την αστυνομία και την κοινή γνώμη λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για τη δολοφονία της Στεφανίας Σαρδή, που είχε γίνει το 1990 και οι αστυνομικοί την είχαν συνδέσει τότε με υποθέσεις ναρκωτικών, τη δολοφονία του ιδιοκτήτη της εταιρίας «Ακουα Σπορτ» Θεοφάνη Σιδηρόπουλου το 1996 στην Ηλιούπολη, την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Βασιλικής Κωνσταντίνου που έγινε το 1996, μια επίθεση με χειροβομβίδα στο μπαρ «Ανεσις» στο Μπραχάμι και τον εμπρησμό του φορτηγού αυτοκινήτου του Ευάγγελου Σιάνου το 1997 στη Γλυφάδα.

Από την Εισαγγελία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Βασίλη Γρηγοράκου, 65 χρονών, ο οποίος αναζητείται, του γιου του Θεόδωρου, του Χρήστου Λούντζη, 30 χρονών και του Αμερικανού Πέτερ Σεντόμ, που κρατούνται στον Κορυδαλλό για άλλες ενέργειες. Η αστυνομία συνέλαβε και τον Νικόλαο Γρηγοράκο, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, λόγω τραύματός του από παλιότερη επίθεση που είχε δεχτεί από αγνώστους.

Οι υποθέσεις αυτές αναμένεται να απασχολήσουν για αρκετό καιρό τη Δικαιοσύνη, όχι μόνο λόγω των περίπλοκων σχέσεων των κατηγορουμένων, αλλά και διότι για δυο υποθέσεις (Σιδηρόπουλου και Κωνσταντίνου) υπήρχαν στοιχεία που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι τα θύματα είχαν βρεθεί κατά λάθος στο στόχαστρο της σπείρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ