Σάββατο 6 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το μήνυμα

«Το μήνυμα που εστάλη από την κυβέρνηση στα κυκλώματα που καταστρέφουν και καταπατούν δασικές εκτάσεις για να τις μετατρέψουν σε οικόπεδα είναι σαφές: Οπου ήταν δάσος θα ξαναγίνει δάσος. Απομένει να δούμε και στην πράξη την υλοποίηση των αποφάσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του λεκανοπεδίου». (Από το κύριο άρθρο του «Ελεύθερου Τύπου»).

Η πράξη

«Μια απλή ματιά σε αεροφωτογραφίες των περιοχών εκείνων της Αττικής που έχουν πληγεί από πυρκαγιές τις τελευταίες δεκαετίες, αποδεικνύει τον θρίαμβο των οικοπεδοφάγων που όχι μόνο παραμένουν ασύλληπτοι και ατιμώρητοι, αλλά επιβραβεύονται σε τακτά διαστήματα από το ελληνικό κράτος». (Από τη «Γνώμη» του «Εθνους»).

Στο «σταυρό»

«Από την επομένη κιόλας των επιθέσεων στο Λονδίνο η Διεθνής Ενωση Αρχηγών Αστυνομίας είχε εκδώσει νέες συστάσεις καλώντας τους αστυνομικούς να πυροβολούν στο κεφάλι τους ύποπτους καμικάζι.

Οπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα "Ουάσιγκτον Ποστ", είναι η πρώτη φορά που η Ενωση δίνει τέτοιες οδηγίες για να αντιμετωπίσει τις τρομοκρατικές απειλές που παρουσιάστηκαν μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου». (Το ρεπορτάζ στην «Ελευθεροτυπία»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ