Παρασκευή 19 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φιγουρατζήδες

Με φιγουρατζίδικες κινήσεις εντυπωσιασμού επιμένει η κυβέρνηση να παραπλανά τους εργαζόμενους από την καθημερινή ακρίβεια και την κερδοσκοπία που συντελείται κανονικά και με... τους νόμους της «ελεύθερης αγοράς».

Προφανώς με αυτό το στόχο χτες ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Θ. Σκορδάς έσπευσε να ανακοινώσει ότι έστειλε επιστολή στην Εθνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με την οποία της ζητά, λέει, την αποζημίωση των καταναλωτών από τη «Vodafone» λόγω της διακοπής λειτουργίας του δικτύου της για κάποιες ώρες που σημειώθηκε προχτές.

Με το πρώτο άκουσμα της είδησης ο κάθε καλοπροαίρετος μπορεί και να παραπλανηθεί και να σκεφτεί αυτό που επιδιώκει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου: Οτι η κυβέρνηση υπερασπίζεται τα συμφέροντά του. Ελα, όμως, που, βάζοντάς τα κάτω με χαρτί και με μολύβι προκύπτει ότι η περίφημη... αποζημίωση, για τον κάθε πελάτη, βάσει του σχετικού όρου της σύμβασης, ανέρχεται στο... τρομερό ποσό των 8 λεπτών!!!

Για κάτι τέτοια είναι «μανούλες» οι κυβερνώντες. Για την καθημερινή ασύλληπτη κλοπή που συντελείται σε βάρος των νοικοκυριών, ε, αυτή είναι η «κάμηλος» της γνωστής παροιμίας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ