Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ
Επιχείρηση συγκάλυψης της νοθείας

Οι εργατοπατέρες αρνούνται να δώσουν τα πρακτικά από τις πρόσφατες εκλογές σε σωματείο της Ηλείας

Δεν έχει πάτο ο κατήφορος των εργατοπατέρων στο νομό Ηλείας, οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να αποδυναμώσουν τη δράση του ΠΑΜΕ, καταφεύγουν σε μεθόδους που δεν έχουν καμιά σχέση με τη συνδικαλιστική πρακτική.

Συγκεκριμένα, αρνούνται να συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πύργου (ΕΚΠ) για να ανακληθεί η αντιδημοκρατική αντισυνδικαλιστική απόφαση για τη διαγραφή του μέλους της διοίκησης του ΕΚΠ και στελέχους του ΠΑΜΕ Γιώργου Ηλιόπουλου. Ταυτόχρονα, αρνούνται να δώσουν τα πρακτικά και την κατάσταση των ψηφισάντων από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηλείας, όπου πρόεδρος είναι ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος του ΕΚΠ.

«Η συνεχιζόμενη αθλιότητα από την πλευρά των εργατοπατέρων σε βάρος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος δείχνει τη μεγάλη πρεμούρα που τους έχει πιάσει μετά τις αποκαλύψεις για μια σειρά νοθείες τις οποίες έχουν πραγματοποιήσει σε σωματεία που ελέγχουν» επισήμανε σε δήλωσή του στο «Ρ» ο Θύμιος Μελισσαράτος, μέλος της διοίκησης του ΕΚΠ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και συμπλήρωσε: «Ο Ν. Ορφανός ανησυχεί ότι και οι νέες εκλογές που έκανε στο σωματείο που ηγείται, στα κρυφά, μέσα στα γκέτο των ξενοδοχείων "ΑΛΝΤΕΜΑΡ", "ΓΚΡΕΚΟΤΕΛ" και "ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ", θα αποκαλυφθεί ότι διαπνέονται από το πνεύμα των εκλογών στο σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων των Κρεστένων όπου έφτασαν στο σημείο να έχουν ψηφίσει μέχρι και ...νεκροί».

«Αν νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα φιμώσουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι φανερά γελασμένοι» υπογράμμισε ο συνδικαλιστής και καταλήγοντας τόνισε: «Το δίκιο θα κριθεί στους χώρους δουλιάς και στους δρόμους του αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ