Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ «ΣΕΞ ΦΟΡΜ»
Αποφασίζουν τη μορφή κλιμάκωσης

Σε νέα Γενική Συνέλευση προχωρούν σήμερα το πρωί, στις 8.30, οι εργάτριες της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ», για να αποφασίσουν τις μορφές κλιμάκωσης του πολυήμερου αγώνα τους.

Πολύτιμη δύναμη στον αγώνα των εργατριών προσφέρει η αλληλεγγύη που μέρα με τη μέρα εκφράζουν όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι, με αποφάσεις των σωματείων τους, αλλά και έμπρακτη, οικονομική στήριξη.

Με ψήφισμά του, το παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Καματερό σημειώνει: «Η πολιτική των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα και οι επιταγές της ΕΕ δίνουν προνόμια στην εργοδοσία, ιδιαίτερα στο μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο, έχοντας αποθρασυνθεί, με μεγάλη ευκολία κλείνει εργοστάσια, αλλάζει χώρα εγκατάστασης, πετάει εργαζόμενους στο δρόμο, δεν πληρώνει τα μεροκάματα».

Και υπογραμμίζει: «Ως εργαζόμενοι γνωρίζουμε ότι δε θα λυθούν τα προβλήματά μας αν δεν παλέψουμε μέσα από τα ταξικά συνδικάτα με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ, οργανωμένα, με αιτήματα που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες, για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική στο σύνολό της».

Το συνδικάτο καλεί όλους τους τοπικούς φορείς να σταθούν αλληλέγγυοι, ενώ για τις ανάγκες του αγώνα των εργατριών προσφέρει στο κλαδικό τους συνδικάτο 300 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ