Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Η Αχτίδα Παιδείας της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση για καθηγητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, σήμερα, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο κτίριο της Παλιάς Φιλοσοφικής (στο κεντρικό αμφιθέατρο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τσιλιγκιρίδης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΘ και καθηγητής του ΑΠΘ.

  • Περιοδεία σε ΑΗΣ και ορυχεία της ΔΕΗ στην Κοζάνη θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 14 Οκτώβρη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης. Ο βουλευτής του ΚΚΕ στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην περιοχή.
  • Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Τάκη Τσιόγκα επισκέπτεται αύριο, Παρασκευή, 14 Οκτώβρη, το Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.
  • «Η δράση του ΚΚΕ για τα προβλήματα της νεολαίας» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, την Κυριακή 16 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Η εκδήλωση, που θα γίνει στην αίθουσα της ΤΕΔΚ Καρδίτσας, διοργανώνεται ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ για τη νεολαία.
  • Η Αχτίδα 2ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση τη Κυριακή, 16/10, στις 11 π.μ., στα γραφεία της, Φρατζή 68, 1ος όροφος, με θέμα «Υγεία - Πρόνοια: Οι αντιλαϊκές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».
  • Η ΝΕ Ηλείας και η ΚΟ Αμαλιάδας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές, την Πέμπτη 20 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο «Λαζαράκειο». Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ