Σάββατο 22 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Αχαΐας και η ΚΟ Εκπαιδευτικών διοργανώνουν ημερίδα αφιερωμένη στο μεγάλο κομμουνιστή διανοητή Δημήτρη Γληνό, σήμερα, Σάββατο, 22 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις από τους: Β. Λάζαρη, ιστορικό και φιλόλογο - για τον Δ. Γληνό και τον πλατωνικό λόγο, Γ. Ηρακλέους, εκπαιδευτικό - για την επικαιρότητα του Δ. Γληνού στην εκπαιδευτική σκέψη και στο έργο του, Δ. Σαρρή, μέλος του ΝΓ Αχαΐας του ΚΚΕ - για τον πολιτικό και κομμουνιστή Δ. Γληνό, και Κ. Πελετίδη, μέλος της ΝΕ Αχαΐας - για τον Δ. Γληνό και την Εθνική Αντίσταση.
  • Η ΚΟ Καλύμνου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση σήμερα, Σάββατο, 22 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στον Οροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου, με θέμα «Οι εκλογές στην Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Στέλιο Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ.
  • Η Νότια Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ, διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», αύριο, Κυριακή, 23 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στο καφενείο (Φιλαρέτου και Αριστείδου), στην Καλλιθέα. Θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος του γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.
  • Η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δήμων της Δυτικής Αχαΐας», αύριο, Κυριακή, 23 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δύμης (πλατεία Δημοκρατίας).
  • Εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Αυτοδιοίκηση πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο, στην Κω, αύριο, Κυριακή, 23 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί, με ομιλητή τον Στέλιο Λάμπρου. Επίσης εκδήλωση με το ίδιο θέμα και ομιλητή τον Στέλιο Λάμπρου θα γίνει και στον Κέφαλο της Κω, στις 7 μ.μ. της Κυριακής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ