Σάββατο 22 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

-- Οι μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Ρεθύμνου της ΚΝΕ, οργανώνουν σήμερα, Σάββατο, εκδήλωση με θέμα «Το σχολείο των αναγκών μας», στις 8.30 μ.μ., στην καφετερία «κρι - κρι». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή ταινίας, συζήτηση και γλέντι με μαθητικά συγκροτήματα.

-- Η οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ, διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στο Πανεπιστήμιο της Κνωσού. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σήμερα, Σάββατο, με ρεμπέτικο γλέντι.

-- Εκδήλωση για το Μπλόκο της Κοκκινιάς και την Εθνική Αντίσταση, έτσι όπως δεν τη διδάσκουν τα σχολικά βιβλία, διοργανώνουν αύριο, Κυριακή, 23 Οκτώβρη, οι μαθητικές οργανώσεις Πειραιά της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στη Μάντρα του Μπλόκου, στις 6 μ.μ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Ελασσόνας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κανένας μισθοφόρος στις Ενοπλες Δυνάμεις - Μόρφωση, δημιουργική δουλιά με δικαιώματα για όλους», αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο καφέ «Οναρ». Θα προβληθεί βίντεο για το μισθοφορικό στρατό και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από νεανικό έντεχνο συγκρότημα.

-- Η ΟΒ Φιλολογίας Ρεθύμνου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Κινηματογράφος στην υπηρεσία του πολιτισμού ή των πολυεθνικών;», τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα ΙΚ του Πανεπιστημίου. Θα μιλήσει η Νίκη Κυριαζή, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει και προβολή ταινίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ