Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΟΥΒΕ ΜΠΟΛ
Alone in the dark

Είναι αναγκαίο, φαίνεται πια, κάθε βδομάδα να παίρνουμε τη μεταφυσική «δόση» μας! Να ανοίγουμε την αγκαλιά μας και να κλείνουμε μέσα της όλες τις μεταφυσικές ανησυχίες του Alter!

Αυτή τη βδομάδα η δόση ακούει στο όνομα, «Alone in the Dark». Ο τίτλος στα Αγγλικά, παρακαλώ! Στα αγγλικά, που επιβάλλεται να γνωρίζετε! Γιατί η χώρα μας, για κάποιους, φαίνεται, είναι πολιτικό και πολιτιστικό προτεκτοράτο! Και είναι απαραίτητη η «μητρική» γλώσσα! Alone in the Dark, λοιπόν, και άγιος ο «θεός»!

Δημιουργός της ταινίας είναι ο κ. Ούβε Μπολ! Ο οποίος, λέει, ότι η φυλή των Αμπάτσι (καμιά σχέση με τους Απάτσι), «σχεδιάζουν να αναστηθούν μέσα στον 21ο αιώνα! Και καλό θα είναι εμείς να πάρουμε τα μέτρα μας ή να του δίνουμε»!

Λυπάσαι, πραγματικά, τον ανθρώπινο κόπο! Λες τι κρίμα, τόσοι πολλοί άνθρωποι, και τόσο πολύ χρήμα, να σπαταλιέται για πλάκα! Γιατί, κατά τη γνώμη μου, τελικά, δε θα υπάρξει ούτε εμπορική ανταπόκριση! Αφού, αυτού του είδους οι ταινίες είναι τόσες πολλές, που έχουν χάσει κάθε πρωτοτυπία. Μοιάζουν όλες σαν μια σταγόνα νερό. Είναι ίδιες και ανυπόφορες!

Παίζουν: Κρίστιαν Σλέιτερ, Τάρα Ριντ, Στίβεν Ντροφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ