Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΤΟΝΙ ΣΚΟΤ
Domino

Μια νεαρή μοντέλα αφήνει την πασαρέλα και τη δόξα και γίνεται κυνηγός επικηρυγμένων προσώπων! Χάρη στα σωματικά και «πνευματικά» προσόντα της μπαίνει σε μια σχετική ομάδα και γίνεται το «έλα να δεις»! Οι πάσης φύσης εγκληματίες τρέπονται σε άτακτη φυγή! Μια ακόμα χαζή ταινία, για χαζούς θεατές!

Η ταινία υποτίθεται πως πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της κόρης του γνωστού ηθοποιού Λόρενς Χάρβεϊ, η οποία παράτησε την πασαρέλα και βρέθηκε άγρια δολοφονημένη. Και μπορεί, πράγματι, να τη «διαπραγματεύεται». Ομως, αν αυτό είναι αλήθεια, το κάνει με έναν επιπόλαιο και ευκαιριακό τρόπο! Χωρίς τις αναγκαίες κοινωνικές και ψυχολογικές εξηγήσεις! Τους λόγους και τις αιτίες, που οδήγησαν αυτό το «αστραφτερό» πλάσμα στο να παριστάνει τον αιμοχαρή «Ράμπο»!

Η κυρία Κίρα Νάιτλι, η κεντρική ηρωίδα της ταινίας, κάνει ό,τι μπορεί να μας αναστατώσει! Είναι πολύ όμορφη και πολύ ευκίνητη! Ομως, δεν ξέρω, αν αυτά και μόνον τα προσόντα φτάνουν για να αποσπάσει - ουσιαστικά - την προσοχή μας!

Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Μίκι Ρουκ, Εντγκαρ Ραμίρεζ, Κρίστοφερ Ουόλκεν, Λούσι Λίου, Ζακλίν Μισέ, Μίνα Σουβάρι, Ντελρόι Λίντο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ