Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νεκρός σε σύγκρουση τρένων

Τραγικό δυστύχημα σε σύγκρουση τρένων με νεκρό τον συνοδηγό μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ «503», που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, έγινε χτες στις 22.29 μ.μ στο σταθμό των Αφιδνών.

Συγκεκριμένα, η επιβατική αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν 250 επιβάτες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Λαμία, 300 μέτρα πριν από το σταθμό των Αφιδνών. Από τη σύγκρουση εκτροχιάστηκαν το πρώτο βαγόνι της επιβατικής και το τελευταίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο «Ρ» - και ενώ δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για τα αίτια του δυστυχήματος - τα σήματα ειδοποίησης στο σταθμό δε δουλεύουν και η ενημέρωση των μηχανοδηγών γίνεται μέσω ασυρμάτων, ενώ το σύστημα αλλαγής των γραμμών δε γίνεται αυτόματα, αλλά χειροκίνητα.

Στον τόπο του δυστυχήματος σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Αττικής Ν. Παπαμίχος έφτασαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Μέχρι αργά χτες το βράδυ δεν υπήρχαν πληροφορίες για τραυματίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ