Τρίτη 13 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
Συσπειρώνονται και αγωνίζονται

Παράσταση διαμαρτυρίαςέξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν, σήμερα στις 9 π.μ., εκπρόσωποι σωματείων από το χώρο του Μετάλλου, αντιστεκόμενοι στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.

Οπως τονίζεται σε κοινή ανακοίνωση των σωματείων «οι μεταλλεργάτες λένε ΟΧΙ στην πολιτική της κυβέρνησης - κεφαλαίου. Αγωνίζονται ενάντια στα αντιδραστικά - αντιλαϊκά μέτρα της ΕΕ, ΟΝΕ, πολυεθνικών. Ενωμένοι δυναμώνουμε το κοινό μας μέτωπο, βάζοντας φραγμό στην αύξηση της ανεργίας, στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, στην αλλαγή των εργασιακών σχέσεων σε βάρος μας».

Παράλληλα καταγγέλλουν τις συμβιβασμένες δυνάμεις στην ΠΟΕΜ που χειρίζονται το πρόβλημα των ΣΣΕ του κλάδου με τους «κοινωνικούς εταίρους» και με τους μεταλλεργάτες και τα Σωματεία τους στο περιθώριο.

Επίσης τα Συνδικάτα Μετάλλου καλούν με την ανακοίνωσή τους, που θα μοιράσουν σε πολλούς χώρους δουλιάς, όλους τους μεταλλεργάτες να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη 29 Ιούνη στις 6.30 το απόγευμα στο ΕΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ