Τρίτη 13 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αβοήθητος όλη νύχτα!

Στέλεχος της τράπεζας έμεινε αβοήθητος στο γραφείο του επί 12 ώρες με εγκεφαλική αιμορραγία

Επί δώδεκα ολόκληρες ώρες κειτόταν αβοήθητος στο γραφείο του, στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος την περασμένη Πέμπτη, με εγκεφαλική αιμορραγία, ο 55χρονος Πέτρος Μπουλιγαράκης, ώσπου ανακαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής από την ασφάλεια της τράπεζας και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.

Η διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας εκφράζει την «άκρατη οδύνη» της για την κατάσταση της υγείας του εργαζόμενου, αναφέροντας, σε ανακοίνωσή της, ότι ήταν επί 20 χρόνια μέλος της διοίκησης, αγνός αγωνιστής, με ήθος, ασυμβίβαστος και με πολλά επαγγελματικά προσόντα.

Ο Π. Μπουλιγαράκης είχε μόλις αναλάβει προϊστάμενος των ταμείων συναλλαγών και παρέμεινε στην τράπεζα μετά τη λήξη της εργασίας του, ώστε να τακτοποιήσει το νέο γραφείο του. Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η αδυναμία των αντρών της ασφάλειας να τον εντοπίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς ο χώρος φυλάσσεται αυστηρά.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων επισημαίνει ότι ο εργαζόμενος είχε παραγκωνιστεί από τη διοίκηση της τράπεζας και είχε έντονο το αίσθημα της αδικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων και τα σημαντικά προσόντα του, ο εργαζόμενος είχε μείνει αναξιοποίητος επί τρία χρόνια.

Ο Σύλλογος εντοπίζει χαλάρωση στη λειτουργία της τράπεζας και μη σωστή αξιοποίηση των στελεχών της. Η υποβάθμιση της λειτουργίας της βασίζεται, ωστόσο, σε σημαντικό βαθμό στο ότι έχει μετατραπεί σε «υποκατάστημα» της Μπούντεσμπανκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ