Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Η δήλωση είναι σαφής:

«Ο Πολιτισμός και η Παιδεία είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας». Και δεν την έχει κάνει όποιος κι όποιος την παραπάνω δήλωση. Κοτζάμ πρωθυπουργός την έκανε (που είναι και υπουργός Πολιτισμού).

Η χαρά της στήλης δεν περιγράφεται, όταν βλέπει αυτές οι απόψεις (κοτζάμ πρωθυπουργού) να μεταλαμπαδεύονται στη νεολαία του κόμματός του κι από κει στην ελληνική νεολαία, γενικώς.

Ιδού και η απόδειξη: Η αφίσα στη φωτογραφία (δημοσιεύτηκε χτες στο «Βήμα») δείχνει και στον πλέον δύσπιστο το είδος του πολιτισμού που πρεσβεύει και διακονεί το φοιτητικό τμήμα των «γαλάζιων παιδιών». Αποτυπώνει καθαρά το είδος των ανθρωπίνων σχέσεων και της φτήνιας τους (μόλις 6 ευρώ...) στο πλαίσιο αυτού του πολιτισμού. Οσο για το μάθημα που παραδίδει, όσον αφορά στο βαθύτερο νόημα του πάθους των φοιτητών της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας (η Παιδεία που λέγαμε), θα το ζήλευε ακόμα και ο Καλούσης (ο εμπλεκόμενος στο παραδικαστικό κύκλωμα με τη γνωστή έφεση στις δίμετρες Ουκρανές)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ