Τετάρτη 14 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση στη Χαλκίδα

Αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, με ομιλία από εκπρόσωπο της ΕΕΔΥΕ, πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 14 Ιούνη, με πρωτοβουλία των διοικητικών συμβουλίων των σπουδαστών της ΣΔΟ, ΣΤΕΦ και της Εστίας του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Την πρόταση μαζί με σχετικό ψήφισμα έθεσαν στα ΔΣ οι εκπρόσωποι των ΠΚΣ και έγιναν αποδεκτές. Στο ψήφισμα αναφέρεται: «Αυτή τη στιγμή η χώρα έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι από ΝΑΤΟικά στρατεύματα, καταργώντας ουσιαστικά κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Πρώτη φορά στην πράξη εφαρμόζεται το Νέο Δόγμα του ΝΑΤΟ περιορισμένης κυριαρχίας κρατών και καταστολής κάθε λαϊκού κινήματος. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι βαρύτατες, αφού η υποτέλεια που δείχνει είναι πρωτόγνωρη στα μεταπολεμικά χρονικά.

Η αντίσταση του λαού, ήδη, εκδηλώνεται και οξύνεται. Κάθε Ελληνας που νιώθει και σκέφτεται ως δημοκράτης και γνήσιος πατριώτης, ενάντια στη ΝΑΤΟική βαρβαρότητα και στην ξενόδουλη κυβέρνηση, πρέπει να σηκώσει το αγωνιστικό του φρόνημα. Καταδικάζουμε την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζει στην πράξη τα σχέδια των ΝΑΤΟικών αφεντικών τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ