Σάββατο 11 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συγκεντρώσεις για τις τοπικές εκλογές

Το πλαίσιο συσπείρωσης και συνεργασίας του ΚΚΕ για τις τοπικές εκλογές παρουσιάζει σήμερα Σάββατο η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ σε συγκέντρωση - συζήτηση που θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Κυριακή 12 του Μάρτη

  • Η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Χαϊδαρίου (πρώην ΝΕΛΕ, Κολοκοτρώνη 6). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης Περιστερίου» καλεί σε συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1). Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
  • Η «Προοπτική Δημοτική Κίνηση Γλυφάδας» καλεί σε συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στο κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γεννηματά & Ρωμυλίας 123), στη Γλυφάδα. Θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η «Αγωνιστική Πρωτοβουλία Αργυρούπολης» διοργανώνει συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στο 5ο Δημοτικό Σχολείο (Ολυμπίας 6), στην Αργυρούπολη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μαρκέτης.
  • Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Βριλησίων» διοργανώνει συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στο Στέκι Νεολαίας (Ολύμπου & Φλωρίνης) στα Βριλήσια. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Θεοδωράτος, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

Δευτέρα 13 Μάρτη

Η «Δημοτική Συμπαράταξη Δάφνης» καλεί σε συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Δάφνης (Βύρωνος & Αλεξάνδρας). Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά.

Τρίτη 14 Μάρτη

Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Ν. Σμύρνης» διοργανώνει συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο της Ν. Σμύρνης. Θα μιλήσει ο Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας και ο Κώστας Μαρκέτης.

Τετάρτη 15 Μάρτη

Η ΚΟΒ Νέας Χαλκηδόνας καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 7 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μαρκέτης.

Πέμπτη 16 Μάρτη

  • Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αποθήκη Δ` στο Λιμάνι για την παρουσίαση των θέσεων για τις τοπικές εκλογές. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, γραμματέας της ΚΟΘ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία Καισαριανής» καλεί σε συγκέντρωση με θέμα τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, στις 8 μ.μ., στο δημαρχείο Καισαριανής (Βρυούλων & Κλαζομενών). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ