Σάββατο 1 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΙ ΙΚΑΡΙΑΣ
Συνδυασμοί που θα διεκδικούν μαζί με το λαό

«Μόνο με την ανάδειξη πρωτοπόρων αγωνιστικών δυνάμεων, μόνο με την αλλαγή του συσχετισμού δύναμης και στο χώρο της ΤΑ, μπορεί να αναπτυχθεί συμμαχία των εκλεγμένων με τους εργαζόμενους, ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική, συμμαχία που θα διεκδικεί κατακτήσεις για το λαό, που θα διεκδικήσει μια άλλη εξουσία».

Τα παραπάνω τονίστηκαν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ικαρία τις προηγούμενες μέρες και διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ στους Δήμους Αγίου Κηρύκου, Ευδήλου και Ραχών, όπου και παρουσιάστηκαν οι επικεφαλής των αγωνιστικών ψηφοδελτίων συνεργασίας.

Στην εκδήλωση στον Αγιο Κήρυκο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νίκος Λαρδάς, μέλος της ΝΕ Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ, ο οποίος αφού παρουσίασε την πρόταση συσπείρωσης του ΚΚΕ για τις επικείμενες εκλογές, στη συνέχεια κάλεσε το λαό της Ικαρίας και των Φούρνων να λάβει υπόψη του την καθημερινή δράση των κομμουνιστών και των συνεργαζομένων με αυτούς για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το λαό και να τη συγκρίνουν με την πρακτική των υποψηφίων των άλλων συνδυασμών.

Ακολούθως, ανακοίνωσε τις ομόφωνες αποφάσεις των ΚΟ Ικαρίας - Φούρνων για τη στήριξη των επικεφαλής των αγωνιστικών συνδυασμών για τους δήμους της Ικαρίας. Συγκεκριμένα:

  • Για το Δήμο Αγίου Κηρύκου: Σπύρος Τέσκος, επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης»
  • Για το Δήμο Ευδήλου: Στέλιος Σταμούλος, επικεφαλής της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης»
  • Για το Δήμο Ραχών: Φανούρης Καρούτσος, επικεφαλής της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ