Τρίτη 2 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2006 - ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ
ΑΤΤΙΚΗ
Οι εργαζόμενοι διάλεξαν όχθη

Αποψη της συγκέντρωσης στο Λαύριο
Αποψη της συγκέντρωσης στο Λαύριο
Μαζικές, μαχητικές και αγωνιστικές ήταν οι πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις που έγιναν από το ΠΑΜΕ και στην Αττική, σε Ελευσίνα, Λαύριο και Μέγαρα, που διοργάνωσαν οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην περιοχή.

Εργαζόμενοι, νέοι, συνταξιούχοι, γυναίκες συμμετείχαν μαζικά στις συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν οι τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε Ελευσίνα και Λαύριο και το ταξικό Εργατικό Κέντρο Μεγάρων. Στην Ελευσίνα η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Θριασίου του ΠΑΜΕ. Στο Λαύριο απέναντι στους 30 συγκεντρωμένους του ΕΚ έγινε μια μαζική συγκέντρωση στο άγαλμα Μεταλλωρύχων που διοργάνωσε η Γραμματεία Λαυρεωτικής του ΠΑΜΕ. Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Δ. Μέντης από το σωματείο του δήμου και ο Γ. Βαμβακούσης από το σωματείο της ΕΑΣ Λαυρίου, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Β. Συρίγος από το Σωματείο Οικοδόμων. Αμέσως μετά τη συγκέντρωση έγινε δυναμική πορεία που κατέληξε έξω από το δημαρχείο, καταγγέλλοντας την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η δημοτική αρχή.

Δυναμική και αγωνιστική ήταν και η συγκέντρωση στα Μέγαρα που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Μεγάρων στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του ΕΚ Α. Μουστάκας και το μέλος της διοίκησης Γ. Μπαλής, ενώ χαιρέτισαν πολλοί φορείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ