Σάββατο 27 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα

-- Η ΝΑΣ Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση στο Ανατολικό, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσουν, ο υποψήφιος νομάρχης Γιάννης Ζιώγας και ο Θανάσης Λασιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Χαλάστρας με τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση».

-- Ο Τάσος Χρονάς, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Φθιώτιδας, θα περιοδεύσει στην Ομβριακή και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

-- Ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Βοιωτίας, θα περιοδεύσει στον Ορχομενό και στις 8:30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

-- Ο Αλέξης Μπαμπούλας, υποψήφιος δήμαρχος Θεσπιών, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Λεοντάρι, στις 8 μ.μ.

Αύριο

-- Η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 10:30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αμφισσας.

-- Η «Προοπτική Δημοτική Κίνηση» Γλυφάδας καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Οι αντιδραστικές εξελίξεις στην Παιδεία», στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας (Μυστρά 128, Ανω Γλυφάδα). Θα μιλήσει η Παγώνα Μερίκου, υποψήφια δήμαρχος Γλυφάδας.

-- Η «Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση» Παλλήνης καλεί σε συγκέντρωση στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παλλήνης. Θα μιλήσει ο Νίκος Βλασσόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος και θα χαιρετίσει ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής με τη ΝΑΣ.

-- Ο Μάριος Μιχαηλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας, θα περιοδεύσει στο Συνοικισμό της Θήβας στις 10:30 π.μ. και στις 7:30 μ.μ., θα περιοδεύσει στις Εργατικές Κατοικίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ