Σάββατο 27 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΚΡΗΤΗ - ΛΑΣΙΘΙ
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι

Πλατύ κάλεσμα για συστράτευση στη μάχη των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών, στηρίζοντας και ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει το ΚΚΕ, απηύθυνε ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, προς όλους τους εργαζόμενους, αγρότες, εμπόρους και επαγγελματίες, γυναίκες, συνταξιούχους και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες του Λασιθίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την περασμένη βδομάδα και στην οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Νομαρχία Λασιθίου και το Δήμο Αγίου Νικολάου. Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ ο Γιώργος Πάγκαλος.

Υποψήφιος για τη νομαρχία Λασιθίου θα είναι ο Βασίλης Κόκκινος, βιβλιοπώλης, γραμματέας της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ και για το Δήμο Αγίου Νικολάου ο Βασίλης Χατζηδάκης, ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο Μ. Συντυχάκης χαρακτήρισε τις εκλογές αυτές μια καλή ευκαιρία για τους εργαζόμενους να δείξουν τη δύναμή τους, αλλάζοντας τους συσχετισμούς στην ΤΑ προς όφελός τους. Τους κάλεσε να στηρίξουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς και ψηφοδέλτια που θα στηρίξει το ΚΚΕ, με ένα διαφορετικό πλαίσιο για την ΤΑ που θα ανταποκρίνεται στα συμφέροντα του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ