Σάββατο 27 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ» ΒΟΛΟΥ
Να ενισχυθεί αποφασιστικά!

Τη διακήρυξη και τις προγραμματικές θέσεις της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης» Βόλου, παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντ. Παππάς

Κάλεσμα υπερψήφισης της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης» (ΔΑΣ), απηύθυνε στο βολιώτικο λαό, σε συγκέντρωση που έγινε πριν λίγες μέρες για την παρουσίαση της διακήρυξης και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού ο Αντ. Παππάς, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, που υποστηρίζεται στα πλαίσια της πανελλαδικής συνεργασίας του ΚΚΕ, με το ΔΗΚΚΙ, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και την Κομμουνιστική Ανανέωση.

Μιλώντας, στη συγκέντρωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης, ο Αντ. Παππάς τόνισε ότι ο λαός του Βόλου πρέπει «να συνειδητοποιήσει ότι έχει τη δύναμη στα χέρια του, μπορεί και πρέπει ν' ανακτήσει την πεποίθησή του, μπορεί να συμβάλει στην αφύπνιση των συνειδήσεων, να κατανοήσει τελικά ότι η ψήφος του είναι ένα πανίσχυρο όπλο, που έχει τη δύναμη να ανατρέψει το συσχετισμό των υπαρχουσών σήμερα δυνάμεων». Αναφερόμενος στον πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών είπε ότι «θα γίνουν σε συνθήκες γενικευμένης πολιτικής αντιπαράθεσης, εξαιτίας της όξυνσης όλων των λαϊκών προβλημάτων, από τις συνεχιζόμενες πολιτικές της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. Ο διαχωρισμός της πλειοψηφίας των προβλημάτων σε γενικά και τοπικά είναι τεχνητός και αποπροσανατολιστικός».

Και πρόσθεσε: «Εμείς θεωρούμε ότι η ΔΑΣ, ως κύτταρο δράσης και δημοκρατικού διαλόγου με κάθε πολίτη, για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα που τον απασχολούν, είναι σε θέση να δώσει το όραμα μιας καλύτερης πόλης. Ο Βόλος μας, βιομηχανικό, πνευματικό και τουριστικό κέντρο του ευρύτερου θεσσαλικού χώρου, μπορεί και πρέπει να επανακάμψει και ν' αναπτυχθεί, με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των κατοίκων του».

Και υπογράμμισε: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν κριτικά σε όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που άφησαν να λιμνάζουν τα προβλήματα αυτά. Εμείς θεωρούμε ότι δεν μπορεί ο δήμος να προγραμματίζει κάτω από την ανάγκη που τον επιβάλλουν στην πλαστή αναγκαιότητα μιας μίζερης διαχείρισης των συνεχώς μειούμενων κρατικών πόρων».

Στη συνέχεια, ο Αντ. Παππάς παρουσίασε τις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματος και καταλήγοντας τόνισε: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνειδητοποιήσουν ότι στις εκλογές του Οκτώβρη με τη θετική ψήφο τους στα ψηφοδέλτια που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ, επικροτούν την πολιτική των κομμάτων αυτών. Πρέπει, πλέον, να γίνει αντιληπτό από όλους ότι τα κόμματα αυτά έχουν την ίδια πολιτική, υπηρετούν επιχειρηματικά κέρδη, στηρίζουν τα αντιλαϊκά μέτρα, χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα. Τα προβλήματα, λοιπόν, δε λύνονται με αλλαγή προσώπων, τα οποία είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουν την ίδια τακτική. Μόνο με αλλαγή πολιτικής που θα έχει σα βάση το Λαϊκό Μέτωπο, μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο. Εμείς δεν υποσχόμαστε, αλλά δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη της πόλης μαζί με τους εργαζόμενους για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα. Η αξιοπιστία μας και η συνέπειά μας απέναντι σ' αυτούς δεν έχει καμία σχέση με υποσχέσεις, αλλά με συνεχή δράση για τα προβλήματά τους.

Γι' αυτό, η ΔΑΣ καλεί το βολιώτικο λαό, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων να στηρίξει με την ψήφο του, στις εκλογές του Οκτώβρη το ψηφοδέλτιό μας, για πραγματική προκοπή και πρόοδο της πόλης μας και των συμπολιτών μας».

Στη συγκέντρωση, απηύθυνε χαιρετισμό ο Απ. Νάνος, υποψήφιος Νομάρχης Μαγνησίας με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», καλώντας σε αποφασιστική ενίσχυση των αγωνιστικών ριζοσπαστικών συνδυασμών στις ερχόμενες εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ