Σάββατο 27 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να το βάλουν στο τσεπάκι τους»

Συγκέντρωση της ΚΟΑ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα

Ο Σπ. Χαλβατζής
Ο Σπ. Χαλβατζής
«Το είπαμε πολλές φορές και έχουμε μια σταθερή γραμμή. Στις εκλογικές αναμετρήσεις έχουμε την ίδια άποψη και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Σε όσους δήμους και νομαρχίες δεν είμαστε στο δεύτερο γύρο δεν ψηφίζουμε κανένα ψηφοδέλτιο. Ούτε της ΝΔ, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του ΣΥΝ. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να το βάλουν στο τσεπάκι τους».

Τα παραπάνω σημείωσε ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας προχτές σε συγκέντρωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ στον Αγ. Παντελεήμονα. Η συγκέντρωση άνοιξε με τραγούδια από το συγκρότημα «Σεβτζάν». Χαιρετισμό, εκ μέρους των Κομματικών Οργανώσεων του 5ου - 6ου Διαμερίσματος, απηύθυνε ο Γιώργος Κυρλής.

Ο Σπ. Χαλβατζής ξεκαθάρισε ότι «δε συνεργαζόμαστε για καρέκλες, για θέσεις. Οι συνεργασίες μας γίνονται στη βάση των αρχών και με κύριο στόχο να προωθούνται οι αγωνιστικές συσπειρώσεις προοπτικής, για να ενισχύονται οι αγωνιστικές, διεκδικητικές δυνάμεις, για να προωθούνται, μέσα από τη συνεχή εργατική, λαϊκή πάλη, φιλολαϊκές λύσεις σε προβλήματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Παρ' όλα αυτά, οι συκοφαντίες επαναλαμβάνονται. Παρ' όλα αυτά, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν».

Και συμπλήρωσε πως, ενώ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ «συμφωνούν και συναινούν στα βασικά, την ίδια στιγμή έχουμε νέα μυθεύματα και συκοφαντίες ότι δήθεν το ΚΚΕ συνεργάζεται "υπογείως" με τη ΝΔ στις εκλογές. Την ανακοίνωση της ΝΔ για την υποστήριξη υποψηφίων μας τη χαρακτηρίσαμε ως πράξη που αγγίζει τα όρια της πολιτικής προβοκάτσιας. Τοποθετηθήκαμε επανειλημμένα και διαψεύσαμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλα αυτά τα σενάρια».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Σπ. Χαλβατζής, επισήμανε: «Σήμερα πολλοί εργάτες και άλλοι εργαζόμενοι αγανακτούν και ανησυχούν για την κατάσταση που βιώνουν. Την ανησυχία τους αυτή, είναι καιρός να την εκφράσουν με τη μαζική συμμετοχή τους στους καθημερινούς ταξικούς αγώνες. Να την εκφράσουν και στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, στέλνοντας μήνυμα καταδίκης του δικομματισμού».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα «συγκοινωνούντα δοχεία» λειτούργησαν στην Καρδίτσα(2006-10-24 00:00:00.0)
«Ο ΟΤΕ να είναι λαϊκή περιουσία»(2006-09-09 00:00:00.0)
Βαραίνει ο πολιτικός στόχος αποδυνάμωσης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ(2005-10-11 00:00:00.0)
Ενισχύστε αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ(2004-05-13 00:00:00.0)
«Δεν είμαστε με όλους...»(2002-03-14 00:00:00.0)
Παραχαράκτες(1997-12-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ