Σάββατο 27 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Αύριο Κυριακή 28.5.2006 διοργανώνονται οι εξής εκδηλώσεις:

-- Η ΠΕΑΕΑ Πειραιά, το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Αίγινας και η ΚΟ Αίγινας του ΚΚΕ τελούν μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Αίγινας την περίοδο 1947-1949. Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 8 π.μ. από την προβλήτα του Αργοσαρωνικού.

-- Η ΠΕΑΕΑ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ, παραρτήματα Αλίμου και ο δήμος διοργανώνουν, ώρα 11 π.μ. πολιτικό μνημόσυνο του Στρατηγού του ΕΛΑΣ Στέφανου Σαράφη, στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Αλιμο και στο σημείο όπου δολοφονήθηκε.

-- H ΠΕΑΕΑ Υμηττού και ο δήμος διοργανώνουν εκδηλώσεις προς τιμήν των ηρώων ΕΠΟΝιτών του «ΚΑΣΤΡΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ» Δημήτρη Αυγέρη, Θάνου Κιοκμενίδη και Κώστα Φωλτόπουλου. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο στις 10 π.μ. και πορεία προς το χώρο του Κάστρου όπου και θα γίνουν ομιλίες, χαιρετισμοί, κατάθεση στεφάνων κλπ.

-- Η ΠΕΑΕΑ Μεγάρων, ο δήμος και συγγενείς των εκτελεσθέντων διοργανώνουν μνημόσυνο, ώρα 11 π.μ., για τους δέκα εκτελεσθέντες πατριώτες στα Μέγαρα, στη θέση Ρέμα της Μπύρας, για όλους τους Μεγαρίτες που εκτελέστηκαν την περίοδο 1941-1944.

  • Η Επιτροπή πρωτοβουλίας (Θανάσης Καραμπέτσος - καθηγητής, Βούλα Κατσούλα - δασκάλα, Μιχάλης Δελησάββας - γιατρός, συγγραφέας, Αθηνά Αποστολοπούλου - καθηγήτρια Αγγλικών και Μαρία Δελή - πυρογραφέας), με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων του ΔΣΕ, καλεί τους Απογόνους και Φίλους στην ιδρυτική συνέλευση του παραρτήματος Πατησίων - Ριζούπολης του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ, που θα γίνει στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ Πατησίων - Ριζούπολης (Πατησίων 280), την Τρίτη 30 Μάη και ώρα 7.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ