Πέμπτη 13 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Ενισχύστε αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Περιοδεία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πατησίων και συζήτηση με τους εργαζόμενους

Να ενισχύσουν αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, να συγκρουστούν με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που γεννά φτώχεια, ανεργία, που επιδιώκει με κάθε τρόπο τη συρρίκνωση των κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, με την πολιτική που φέρνει πολέμους ή στηρίζει τις πολεμικές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, κάλεσε τους γιατρούς και εργαζόμενους του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Πατησίων ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ.

Ο Σπ. Χαλβατζής επισκέφτηκε χτες το Νοσοκομείο και επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ, περιόδευσε στους περισσότερους χώρους και ενημέρωσε τους γιατρούς και εργαζόμενους για τις θέσεις του ΚΚΕ, για τις συνθήκες που διαμορφώνονται για τους εργαζόμενους στα πλαίσια της ΕΕ.

Οι εργαζόμενοι σταματούσαν για λίγο τη δουλιά τους, έπαιρναν στα χέρια τα φυλλάδια του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές και κουβέντιαζαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Νοσοκομείο, τους προβληματισμούς τους για τα μέτρα που παίρνονται στη χώρα και στην ΕΕ, εύχονταν καλή επιτυχία στο ΚΚΕ. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε και με τον διοικητή του Νοσοκομείου Δ. Μάτσια και τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Δ. Ματζουράτο, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι χώροι του Νοσοκομείου είναι ασφυκτικοί, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις νοσηλευτικού κυρίως προσωπικού, ότι τμήματα όπως το Ουρολογικό, λειτουργούν με έναν διευθυντή και έναν επιμελητή γιατρό και ότι το Καρδιολογικό Τμήμα διαθέτει μόλις τρεις καρδιολόγους, με αποτέλεσμα ασθενείς με έμφραγμα να πρέπει να μεταφερθούν για νοσηλεία σε νοσοκομείο που διαθέτει ειδική μονάδα εμφραγμάτων.

«Οι κυρίαρχες δυνάμεις "ζωγραφίζουν" την ΕΕ με τα πιο ρόδινα χρώματα. Η πραγματικότητα όμως σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο είναι άλλη. Αν το ψάξει κανείς περισσότερο θα δει ότι τα οφέλη είναι ελάχιστα μπροστά στις ζημιές στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας, μπροστά στο κλείσιμο βιομηχανιών, στο "χτύπημα" που δέχτηκαν η μικρομεσαία αγροτιά, η Υγεία, η Κοινωνική Ασφάλιση, στην αφαίρεση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων», υπογράμμισε στους εργαζόμενους ο Σπ. Χαλβατζής. «Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΣΥΝ συμφωνούν στα βασικά στρατηγικά σημεία με την πολιτική της ΕΕ, που θίγει τη ζωή, τη σύνταξη, το μεροκάματο, την Υγεία, την Παιδεία», τόνισε ο Σπ. Χαλβατζής.

«Αντισταθείτε! Πείτε τους όχι! Δείξτε ανυπακοή. Αγωνιστείτε για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Κάντε ένα βήμα ψηφίζοντας ΚΚΕ και στις Ευρωεκλογές. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον σας», κάλεσε τους εργαζόμενους ο Σπ. Χαλβατζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ