Πέμπτη 13 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ
Πιο ισχυρή η φωνή του ΚΚΕ

Σε συγκέντρωση της Κομματικής Ομάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου μίλησε χτες το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η ψήφος στο ΚΚΕ αποτελεί ξεκάθαρη ψήφο αντίστασης στους μονόδρομους της υποταγής που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προτείνουν στο λαό τα άλλα κόμματα. Στις ερχόμενες ευρωεκλογές θα πρέπει όλοι να έχουν τη δική τους συνεισφορά ώστε καμία ψήφος να μην πάει χαμένη και η φωνή του Κομμουνιστικού Κόμματος να είναι ακόμα πιο ισχυρή.

Αυτά τόνισε ανάμεσα σε άλλα, το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Σπ. Στριφτάρης, μιλώντας σε συγκέντρωση - συζήτηση, που διοργάνωσε χτες το απόγευμα η Κομματική Ομάδα Γεωτεχνικών, στο εκλογικό κέντρο του Κόμματος στην Ομόνοια.

Οπως είπε ο Σπ. Στριφτάρης, οι γεωτεχνικοί αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, το οποίο μάλιστα έχει δεχτεί άμεσα τις αρνητικές επιπτώσεις από το δέσιμο της Ελλάδας στο «άρμα» της ΕΕ, βιώνοντας καθημερινά τις συνέπειες από το συνεχιζόμενο «ξήλωμα» των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπογραμμίστηκε η ανάγκη της ενίσχυσης των συνεπών συνδικαλιστικών δυνάμεων στο ΓΕΩΤΕΕ, μία προσπάθεια η οποία θα πρέπει να «δένεται» διαλεκτικά με την προσπάθεια για την εκλογική ενίσχυση του Κόμματος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο Σπ. Στριφτάρης αναφέρθηκε διεξοδικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις συνέπειες που είχε για τη χώρα μας συνολικά, αλλά και ειδικά για τον αγροτικό τομέα και τους ίδιους τους γεωτεχνικούς, η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ, σημειώνοντας ακόμη, ότι για τη γεωργία και τον κλάδο των γεωτεχνικών τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, έπειτα και από την πρόσφατα ψηφισθείσα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Ο Σπ. Στριφτάρης, επισήμανε, ότι τα κόμματα των Ευρωμονόδρομων ομολογούν ότι η ένταξη της χώρας στην ΕΕ έχει κόστος, αποκρύπτουν όμως, ότι το κόστος αυτό το πληρώνουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου.

«Ο λαός δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη», υπογράμμισε, καλώντας τους παρευρισκόμενους να εντείνουν τους ρυθμούς της προεκλογικής καμπάνιας, να αποκαλύψουν στους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους τις αλήθειες που οι άλλοι τους κρύβουν, ώστε η επόμενη μέρα των εκλογών να βρει ενισχυμένο τόσο το ΚΚΕ, όσο και τα λαϊκά συμφέροντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ