Πέμπτη 15 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Αγώνας μέχρι την απομάκρυνσή της

Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζει η Διαδημοτική Επιτροπή
Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζει η Διαδημοτική Επιτροπή
«Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν με ενότητα και συνεχείς αγώνες όλων των κατοίκων των Ανω Λιοσίων και των γύρω δήμων μέχρι την οριστική απομάκρυνση της χωματερής και κάθε άλλης ρυπογόνου δραστηριότητας».

Αυτό δήλωσαν ξεκάθαρα χτες τα μέλη της Γραμματείας της Διαδημοτικής Επιτροπής για την απομάκρυνση της χωματερής σε συνέντευξη Τύπου, αναγγέλλοντας ταυτόχρονα τη νέα κινητοποίηση που διοργανώνουν το Σάββατο 17 Ιούνη στις 11 το πρωί, με συγκέντρωση στο χώρο που κατασκευάζεται το νέο κύτταρο της χωματερής. Μάλιστα, η κινητοποίηση αυτή έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς οργανώνεται ένα χρόνο ακριβώς μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε στη χωματερή σε ανάλογη κινητοποίηση ο λαός της περιοχής από τις δυνάμεις καταστολής, με ξυλοδαρμούς, χημικά και συλλήψεις.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει τον αγώνα των κατοίκων, η οποία, όπως τόνισε και στη συνέντευξη ο Χάρης Κωστόπουλος, μέλος της Γραμματείας και της «Λαϊκής Αγωνιστικής Ενότητας», συνεχίζεται με πάνω από 18 κατοίκους να έχουν ήδη συρθεί στα δικαστήρια και να διώκονται πολλοί ακόμα. Εστειλε όμως μήνυμα προς την κυβέρνηση, ότι ο αγώνας δεν πρόκειται να σταματήσει παρά τους εκφοβισμούς και την τρομοκρατία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ