Σάββατο 24 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

(Της απεσταλμένης μας Αννας ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ).-

«Είναι καιρός να αλλάξει πολιτική συμπεριφορά και στάση η μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων. Εχει εμπειρίες, ξέρει, πρέπει να χειραφετηθεί και να αποκτήσει πριν απ' όλα εμπιστοσύνη στη δική της δύναμη, στο δίκιο της και στη δύναμή της». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στο λαό της Ξάνθης η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που χτες περιόδευσε στην περιοχή επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος. Και ξεκαθάρισε πως μόνο με όρους αποφασιστικής μείωσης της δύναμης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και, τελικά σε κάποια φάση, ανατροπής του πολιτικού συσχετισμού, μπορούμε να μιλάμε για μια ανάπτυξη υπέρ του λαού χωρίς ταξικές και περιφερειακές διακρίσεις και ανισότητες. Διαφορετικά, όχι μόνο θα γυροφέρνουμε στα ίδια προβλήματα, αλλά η κατάσταση θα οξυνθεί, θα γίνει πολύ χειρότερη.

Στη διάρκεια της περιοδείας της η Αλέκα Παπαρήγα επισκέφθηκε τα εργοστάσια της ΕΒΖ και της ΣΕΚΑΠ και μίλησε με τους εργαζόμενους. Παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Το απόγευμα μίλησε σε συγκέντρωση στον Κένταυρο και το βράδυ, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στην Ξάνθη, μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την Αλ. Παπαρήγα συνοδεύει πολυμελές κλιμάκιο της ΚΕ του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Θ. Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ, τον Δ. Κρεωνά, μέλος της ΚΕ, τον Π. Ταξόπουλο, μέλος της ΚΕ και στελέχη της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Στη συνοδεία συμμετείχε και ο υποψήφιος υπερνομάρχης Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης της ΝΑΣ Δ. Φωτιάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ