Σάββατο 1 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Παρουσιάστηκαν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια ΝΑΣ και ΔΑΣ

Το αγωνιστικά ψηφοδέλτια της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΑΣ) Πιερίας και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ) Κατερίνης παρουσιάστηκαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Πλαισιώνονται από εργάτες, υπάλληλους, αγρότες, μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, δασκάλους και καθηγητές, σπουδαστές και φοιτητές. Από ανθρώπους που διακρίθηκαν και αναδείχτηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στα διάφορα μικρά και μεγαλύτερα μέτωπα πάλης ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που χτυπά το δικαίωμα στη ζωή, στη δουλιά και τη σύνταξη, στη μόρφωση.

Τόσο ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Γιάννης Σκούφας, όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης της ΔΑΣ Γιάννης Γρηγοριάδης, αναφέρθηκαν στη μάχη των τοπικών εκλογών. Είναι ολοφάνερο ότι ο εργαζόμενος λαός του νομού στα πρόσωπά τους αναγνωρίζει αυτούς που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουν υποστείλει τη σημαία της πάλης, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων για δουλιά, ειρήνη, παιδεία, υγεία, ασφάλιση κλπ.

«Απευθυνόμαστε λοιπόν στους απλούς ανθρώπους και λέμε πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στο Δήμο Κατερίνης. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον τεχνοκράτη διαχειριστή του συστήματος δήμαρχο, με έναν αγωνιστή δήμαρχο που θα παλεύει για το λαό και τα προβλήματά του μαζί με το λαό», είπε ο Γ. Γρηγοριάδης.

Παρουσιάζοντας την άλλη αντίληψη για την ΤΑ οι δύο υποψήφιοι, σημείωσαν πως η ΝΑΣ και η ΔΑΣ και όσοι συσπειρώνονται στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, παλεύουν για μια λαϊκή αυτοδιοίκηση, που θα συμπαραστέκεται και θα συμμετέχει στους λαϊκούς αγώνες, δίπλα στον εργαζόμενο, στον άνεργο, στον ανασφάλιστο, στο μικρομεσαίο, στον αγρότη. Που θα είναι συνοδοιπόρος του λαϊκού κινήματος και όχι αντίπαλός του. Που θα στηρίζει τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Που θα αναδεικνύει το λαϊκό πολιτισμό και τη γνήσια τοπική καλλιτεχνική δημιουργία. Που θα αγωνίζεται για την ειρήνη, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ και της ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ